AfterRide Ljubljana / 23. april 2018

Spomladansko vreme, številni gorski kolesarji iz celotne Evrope in za tujce še neodkrite slovenske gorsko kolesarske destinacije. To je le nekaj razlogov, da bomo IMBA kongres 2018 (Kranjska Gora, 20. - 22. april 2018), podaljšali vsaj še za en dan. Udeležence kongresa vabimo, da podaljšajo bivanje v Sloveniji in se z nami v Ljubljani podajo na turo, spoznajo lokalne poti in seveda mesto z vsemi zanimivostmi.

Udeleženci bodo že tekom kongresa odkrivali Slovenijo, kot deželo raznolikih terenov, neskončnih možnosti za gorsko kolesarjenje in državo z najboljšo MTB skupnostjo v Evropi. Del tega, bodo lahko okusili tudi zadnji dan in spoznali, da je Slovenija tudi država z edino evropsko prestolnico, kjer lahko najdete ene najboljših MTB poti v bližini centra mesta. Golovec trails in MTB Galaxy organizirata dogodek After ride in Ljubljana, kjer bodo gosti poleg organizirane MTB ture z začetkom v središču Ljubljane, imeli možnost izposoje koles, posebne ponudbe v hotelu za udobno bivanje, kolesarjenja z domačini in pa ogled starega dela mesta Ljubljane iz kolesarske perspektive.

Vabljeni, da se pridružite tudi ostali in slišite zgodbo o Ljubljani, evropski MTB prestolnici v vzponu.

Več informacij sledi.

Na IMBA Summit 2018 Kranjska gora se prijavite TUKAJ. Pred nami je vikend zanimivih predavanj, delavnic, novih poznanstev in nenazadnje tudi skupinskih gorsko kolesarskih tur.